Νέα βιβλία για το Θέατρο, τη Μουσική, το Χορό και τον Κινηματογράφο ποu εκυκλοφόρησαν στην Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. - --, -- (ΘΕΑΤΡΟ, 1961)
Νέα βιβλία για το Θέατρο, τη Μουσική, το Χορό και τον Κινηματογράφο ποu εκυκλοφόρησαν στην Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Θ έ α τ ρ ο θα δημοσιεύει, σε κάθε τεύχος του, ένα όσο το δυνατόν πληρέστερο βιβλιογραφικό δελτίο των νέων εκδόσεων, που αναφέρονται στο Θέατρο, τη Μουσική, το Χορό, τον Κινηματογράφο. Αρχίζουμε δημοσιεύοντας κατάλογο των τελευταίων αγγλικών, γαλλικών, ιταλικών και αμερικανικών βιβλίων. Από το δεύτερο τεύχος ο κατάλογος θα είναι πληρέστερος και θα καλύπτει, επί πλέον, την Γερμανία, τα Βαλκάνια και άλλες χώρες.