Δίσκοι με θεατρικά εργα σε γαλλική γλώσσα - –, – (ΘΕΑΤΡΟ, 1962)
Το "Θέατρο", παράλληλα με την Θεατρική Βιβλιογραφία, εγκαινιάζει την δημοσίευση και Θεατρικής Δισκογραφίας, αρχίζοντας με έργα που έχουν εγγραφεί σε γαλλική γλώσσα.