Ναυάγια περί την Σαλαμίνα - –, – (ΘΕΑΤΡΟ, 1962)
Μετά τον έλεγχο της Κριτικής των παραστάσεων της "Ηλέκτρας", κλείνουμε τώρα το κεφάλαιο της Τραγωδίας, με λίγα δείγματα γραφής της ανίδεης Κριτικής για τις παραστάσεις του "Αίαντα". Οι ίδιοι άνθρωποι και, φυσικά, το ίδιο πνεύμα ανευθυνότητας και ασυδοσίας.