Αστερίσκοι - –, – (ΘΕΑΤΡΟ, 1962)
Ανένδοτοι στους σκοπούς μας. - Προ παντός εργο Ελληνικό. - Φροντίς φθίνουσα ... - "Το Νησί της Αφροδίτης". - Η σιωπή του Εθνικού. - Και η έμπρακτη αποδοχή του. - Προτίμησε τα ποσοστά! - Ούαί τοίς άγωνιζομένοις... - Εκτέλεση των κατηγόρων! -"Ντοκουμέντα της Ασφάλειας". - Καλοπιστίες ... - Ολοκληρώνεται η μορφή του. - Μια για πάντα.