Αστερίσκοι - –, – (ΘΕΑΤΡΟ, 1961)
Στην υπηρεσία του Θεάτρου Επικαιρότης και επικαιρότης Προσοχή στην Τραγωδία Απατηλή εικόνα προόδου Το τριετές... 'ετήσιον' ! Μεταφράσεις από το πρωτότυπο Βιαστήκαμε με τον Μπρεχτ "Βάκχες", στις ρίζες της Τραγωδίας Φεστιβάλ με θέμα ελληνικό Όχι του 'σκόντου και της τσόντας' Η κριτική της Κριτικής Η σημασία του σκηνικού