Re-Designing the Centers of Environmental Education and the Legal Framework of Education for Sustainability - Εργασίας Ομάδα (Education Sciences, 2020)
Το κείμενο που ακολουθεί είναι προϊόν της ομάδας εργασίας που συστάθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016, από τον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιάννη Παντή, με σκοπό τη διατύπωση πρότασης «για τον επανασχεδιασμό του θεσμού των ΚΠΕ και τη συγκρότηση νομοθετικού πλαισίου για την Εκπαίδευση για την Αειφορία». Η πρόταση ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017 και ξεκίνησε η διαδικασία «μετατροπής» της σε νόμο. Δυστυχώς, ο θάνατος του Γιάννη άφησε τη διαδικασία ανολοκλήρωτη.