Πρόλογος των επιμελητών της έκδοσης - Καλαϊτζιδάκη Μαριάννα; Κορφιάτης Κωνσταντίνος (Education Sciences, 2020)
Στην παρούσα έκδοση θέλουμε να αναδείξουμε το έργο του Γιάννη Παντή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, μια πτυχή της πολύπλευρης και δημιουργικής ακαδημαϊκής ζωής του, που αξίζει να αναδειχθεί, ως ύστατο αποχαιρετισμό στο συνάδελφο και φίλο.