ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΕ ΟΜΟΤΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Ρέθυμνο, 22 Μαρτίου 2016) - --, -- (Ariadne, 2020)
--