Μεθοδολογικά ζητήματα στις Κλασικές Σπουδές - Περυσινάκης, Ιωάννης Ν. (Ariadne, 2020)
Μεθοδολογικά ζητήματα στις Κλασικές Σπουδές: Παλαιά προβλήματα και νέες προκλήσεις, επιμ. Μελίνα Ταμιωλάκη, Ηράκλειο & Ρέθυμνο: Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης & Εκδόσεις Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, 2017