Awards – Scholarships - -, - (Ariadne, 2023)
Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΗΧΩΡΙΔΗΣ» 49ο Διεθνές Βραβείο των Ιταλικών Γραμμάτων «ENNIO FLAIANO» (Ιtalianistica – ‘Luca Attanasio’) Βραβείο «WILLIAM STANLEY MOSS» 24ο Βραβείο «ΜΕΝΕΛΑΟΣ Γ. ΠΑΡΛΑΜΑΣ» Υποτροφία «Αλέξανδρου Καραβίτη»