Βασίλειος Σύρος, Μεσαιωνική Πολιτική Ισλαμική Σκέψη και Σύγχρονη Ηγεσία, πρόλογος Cary J. Nederman, μτφρ. Νίκος Ταγκούλης. Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2020, σελ. 135 - Κοντόλαιμος Παναγιώτης (Ariadne, 2021)
–